Ανακοίνωση σχετικά με τις Κανονικές Άδειες

Ανακοίνωση σχετικά με την 6μήνη παράταση για τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών της Περιφέρειας Αττικής που τελείωναν 31-12-2022.

Σ.ΚΟΙΝ.Δ.ΑΦ.: «Επιστολή διαμαρτυρίας για την συνεχώς αυξανόμενη ανάθεση νέων καθηκόντων στις/στους εργαζόμενες/ους των Κέντρων Κοινότητας και των Παραρτημάτων τους»

Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ.: Αίτημα προς τις Ε.Υ.Δ.Ε.Π. των Περιφερειών, για επέκταση του ωραρίου του προσωπικού ορισμένου χρόνου των Παραρτημάτων Ρομά των Κέντρων Κοινότητας, με 4ωρη απασχόληση σε πλήρους απασχόλησης, βάσει του Νόμου Ν. 4483/2017.

Σ.ΚΟΙΝ.Δ.ΑΦ.: Κοινοβουλευτική παρέμβαση μέσω ερώτησης από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά διάταξη του άρθ. 37 του ν. 4915/22 που πλήττει τις κοινωνικές δομές των δήμων και τους εργαζόμενους σε αυτές.

Σ.ΚΟΙΝ.Δ.ΑΦ.:Συναντήσεις εργασίας με Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή.

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων μελών Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ. για τις εκλογές του Σ.Κ.Λ.Ε

Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ.: Αίτημα παράτασης πληρωμών επιδομάτων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και στέγασης στις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία «Ελπίς».

Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ: Συνάντηση εργασίας με Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.

Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ: Συναντήσεις και παρουσιάση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας.

Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ: «Αίτημα παράτασης πληρωμών επιδομάτων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και στέγασης στις πυρόπληκτες περιοχές»

Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ.: Συνάντηση με το Δήμαρχο Χαλκηδόνος κ. Αναγνωστόπουλο Σταύρο.

Υποτροφίες ΕΑΠ-Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας: 35 θέσεις για συμμετοχή στα Προγράμματα Σπουδών.

Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ.: Συνάντηση εργασίας με τη βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Κιλκίς, κα. Αγαθοπούλου Ειρήνη.

Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ: Ερώτηση με αίτημα γραπτής απάντησης προς την Ευρωπαική Επιτροπή από τον Ευρωβουλευτή κ. Ανδρουλάκη Νικόλαο, για την καταχρηστική σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου για θέσεις που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.