• info@skoindaf.gr / skoindaf@gmail.com
  • Στύγος 28, Περιστέρι
 Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ: Συνάντηση εργασίας με Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.

Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ: Συνάντηση εργασίας με Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.

Σε συνέχεια των συναντήσεων που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εργαζομένων με κοινοβουλευτικούς φορείς για τις Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας (Κέντρα Κοινότητας, Δομές Αστέγων, Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών), πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, και συγκεκριμένα τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Κεγκέρογλου Βασίλειο, τον Βουλευτή Βοιωτίας κ. Μουλκιώτη Γεώργιο και τον Βουλευτή Αργολίδας, κ. Πουλά Ανδρέα, με κύρια θέματα την απρόσκοπτη συνέχιση λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών στη νέα προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2021-2027, με την διατήρηση του υφισταμένου προσωπικού καθώς και την αναγκαιότητα αύξησης της χρηματοδότησης για την περαιτέρω επέκταση των δομών σε περισσότερους δήμους.

Παρουσιάστηκε ο ενεργός ρόλος των Κοινωνικών Δομών για την Αντιμετώπισης της Φτώχειας στην καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού και των παρεμβάσεων που πραγματοποιούνται από τους εργαζόμενους με στόχευση την σταδιακή κοινωνική εντάξη των ωφελούμενων της δομής.

Ειδικότερα, ενημερώθηκαν για την λειτουργία των Δομών Αστεγίας του Δήμου Θεσσαλονίκης και για τις στεγαστικές και μη υπηρεσίες που παρέχονται με σκοπό την ολιστική προσέγγιση πάνω στο θέμα της αντιμετώπισης της έλλειψής στέγης.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ευχαριστεί τους Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής για τη συνεργασία αλλά και για τη διάθεση που επιδεικνύπυν για την υποστήριξη του ρόλου και έργου των Κοινωνικών Δομών για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας χωρίς να εφησυχάζεται, θα συνεχίσει ενεργά την προσπάθεια για τη διεκδίκηση καλύτερων όρων εργασίας και τη διασφάλιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, αναδεικνύοντας τον ρόλο μας και προωθώντας τον κοινωνικό διάλογο και την συνεργατικότητα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο αγώνας λοιπόν συνεχίζεται. Και με τη δική σας συμμετοχή, θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν.

Επικοινωνία

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε όλα τα Νέα του Συλλόγου μας!