• info@skoindaf.gr / skoindaf@gmail.com
  • Στύγος 28, Περιστέρι
 Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης :  Σεμινάρια Ενδυνάμωσης Νέων Γυναικών Ρομά.

Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης : Σεμινάρια Ενδυνάμωσης Νέων Γυναικών Ρομά.

Το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης έχει επιλεγεί, κατόπιν πρότασης από τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, να συμμετάσχει πιλοτικά στο Έργο WOMENTORS για την ενδυνάμωση νέων γυναικών Ρομά ηλικίας 18- 35 ετών. Μια πρόταση που αγκαλιάστηκε με πολλή χαρά από τα στελέχη, τα οποία εκπαιδεύτηκαν γι’ αυτό και έχουν τη στήριξη του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης.
Αρχικά, σκοπός είναι να συσταθούν ομάδες ενδυνάμωσης γυναικών Ρομά και εφόσον υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον, ομάδες γυναικών και από τον υπόλοιπο γενικό πληθυσμό.
Για την ένταξη τους στις ομάδες του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης, οι ενδιαφερόμενες γυναίκες συμπληρώνοντας την αίτηση πρέπει να δηλώσουν το ονοματεπώνυμό της κ. Βασιλικής Βατάλη, Συντονίστριας των ομάδων του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης στο πεδίο όπου αναφέρεται:
«Αν κάνετε αίτηση σε συνέχεια επαφής με κάποια Leader ή Συντονίστρια του προγράμματος στην ομάδα της οποίας επιθυμείτε να ενταχθείτε, παρακαλώ δηλώστε εδώ το ονοματεπώνυμό της».
Για την υποβολή της αίτησης και περισσότερες πληροφορίες, όσες γυναίκες ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Βασιλική Βατάλη, Παιδαγωγό του Παραρτήματος Ρομά του Κέντρου Κοινότητας στο τηλέφωνο 2310 771 607 και την κ. Ελένη Καραφυλλίδου, Διαμεσολαβήτρια Ρομά, στο τηλέφωνο 2310 771 480.
Για την πλήρωση των διαθέσιμων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια του WOMENTORS συμπλήρωσε τη φόρμα εδώ:

https://www.womentors.gr/prosklisi-symmetochis-sta-dorean-seminaria-endynamosis-neon-gynaikon-tou-womentors-2021-22/?fbclid=IwAR2umlO4tLkIV-2Ofen6vkkugih5eWLOUdsmqKW0DRBJGOfWE49iqyQB8Po

Το έργο WOMENTORS υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το Ίδρυμα Λαμπράκη και εταίρο την οργάνωση «Αποστολή Άνθρωπος».

Επικοινωνία

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε όλα τα Νέα του Συλλόγου μας!