• info@skoindaf.gr / skoindaf@gmail.com
  • Στύγος 28, Περιστέρι
 👊 Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ: Πανελλαδική Δράση συμβασιουχών των Κοινωνικών Δομών.

👊 Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ: Πανελλαδική Δράση συμβασιουχών των Κοινωνικών Δομών.


👉 Μέλη του Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ σε όλη την Ελλάδα συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια για σταθερή και μόνιμη εργασία.

  • Θεσσαλονίκη: Κατάθεση ψηφίσματος στο Υπουργέιο Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) , συνάντηση με την κα. Κουφουγιάννη Κική, Διευθυντρία του γραφείου του Υφυπουργού κ. Καλαφάτη Σταύρου.
  • Ιωάννινα: Κατάθεση ψηφίσματος στον Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Καχριμάνη Αλέξανδρο, το οποίο θα μεταβιβαστεί μαζί με θετική του εισήγηση στο αίτημά μας προς το Υπουργείο Εσωτερικών.
  • Χίος: Συγκέντρωση στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου. Συμβασιούχοι που εργάζονται σε όλες τις δομές του Δήμου Χίου , το Νομικό πρόσωπο και τη ΔΗΚΕΧ και εργάζονται με διαδοχικές συμβάσεις στο Κέντρο Κοινότητας, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Κοινωνικό Φαρμακείο, στα ΚΔΑΠ, στο Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών, στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και άλλες δομές κατέθεσαν ψήφισμα με το οποίο ζητούν μόνιμη και σταθερή εργασία και την μετατροπή των συμβασέων σε αορίστου χρόνου αφού καλύπτουν πάγιες και αναγκαίες θέσεις.
  • Λευκάδα: Κατάθεση του ψηφίσματος στον Αντιπεριφεριάρχη Λευκάδας, κ. Κτενά Ανδρέα, στον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Καλό Χαράλαμπο καθώς στο Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας κ. Καββαδά Θανάση.

    Ο Σύλλογός σου, η δύναμή σου!

Επικοινωνία

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε όλα τα Νέα του Συλλόγου μας!