• info@skoindaf.gr / skoindaf@gmail.com
  • Στύγος 28, Περιστέρι
 Κοινωνικές Δομές Δήμου Θέρμης: Ενώνουν τις δυνάμεις τους με το «Άλμα Ζωής».

Κοινωνικές Δομές Δήμου Θέρμης: Ενώνουν τις δυνάμεις τους με το «Άλμα Ζωής».

Οι εγγραφές για το διαδικτυακό 9ο Sail for Pink ξεκίνησαν και για ακόμα μία χρονιά σας χρειαζόμαστε δίπλα μας, να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια!
Οι δραστηριότητες του «Sail for Pink» που θα υλοποιηθούν τον Οκτώβριο θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους του συμμετέχοντες και υποστηρικτές μας να αισθανθούν την συλλογική ενότητα απέναντι σε έναν μοναδικό σκοπό και να ενδυναμώσουν το μήνυμα πως «Ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να ΝΙΚΗΘΕΙ, αρκεί να διαγνωστεί ΕΓΚΑΙΡΑ!»
Για το λόγο αυτό, ακόμη μία χρονιά οι Κοινωνικές Δομές του δήμου Θέρμης στηρίζουν τη μεγάλη διοργάνωση Sail For Pink του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”!

Ως συμμετέχουσα ομάδα συνάδελφοι, φίλοι ή συγγενείς:
⦁ Λαμβάνουμε ενεργό ρόλο και συμμετοχή στην παγκόσμια αλυσίδα ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, συμβάλλουμε στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση χιλιάδων γυναικών στη χώρα μας και εμμέσως συμβάλλουμε στο να σωθούν ζωές.
⦁ Ενωνόμαστε για έναν κοινό στόχο με αποτέλεσμα να ενισχύεται σημαντικά η έννοια της προσφοράς για το κοινό καλό. Είναι γεγονός πως ο εθελοντισμός δυναμώνει τους ανθρώπους, προωθεί την αλληλεγγύη, ενθαρρύνει τη συμμετοχή, ενισχύει την κοινωνική συνοχή, συνεισφέρει στην εξεύρεση λύσεων σε σημαντικά κοινωνικά θέματα, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί κοινωνική εμπιστοσύνη.
⦁ Μπαίνουμε σε έναν ευγενή ανταγωνισμό και διεκδικούμε το βραβείο μεγαλύτερης ομάδας

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τις οδηγίες συμμετοχής στην ομάδα “Κοινωνικές Δομές δήμου Θέρμης”:

Βήματα συμμετοχής

  1. εγγράφεστε στην ομάδα με τα απαραίτητα στοιχεία και συγκεντρώνεται το ποσό δωρεάς από την αρχηγό μετά την εγγραφή σας
  2. παραλαμβάνετε το προϊόν που επιλέξατε (μπλούζα/βραχιολάκι/Tangram)
  3. συγκεντρωνόμαστε τα μέλη σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα είτε ομαδικά, είτε ατομικά για τη φωτογραφία ή τις φωτογραφίες, με τις οποίες θα συμμετέχουμε στο διαγωνισμό (πληροφορίες για πιθανή ημέρα συνάντησης & φωτογράφισης θα δοθούν εντός του μήνα)

Τρόποι Εγγραφής/Συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχών που θα ισχύσουν μέχρι την Κυριακή 17/10 θα γίνονται με τον εξής τρόπο:
Στο mail kentro-koinotitas@thermi.gov.gr (υπόψιν κ. Πιστόλα Ελένης) δηλώνοντας: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, επιλογή μπλούζας ή βραχιολιού, νούμερο μπλούζας (στην περίπτωση που επιλέξετε την παραλαβή μπλούζας)
Η συμβολική δωρεά είναι 6€ και σας προσφέρουμε το συλλεκτικό Τ-Shirt ή βραχιόλι, ενώ 12€ είναι η δωρεά για το Tangram – σύμβολο της φετινής διοργάνωσης.

Tρόποι Παραλαβής
Θα ενημερωθείτε από την αρχηγό της ομάδας κ. Πιστόλα Ελένη για τον τρόπο παραλαβής του είδους που θα επιλέξετε.

Η φωτογραφία κάθε ομάδας θα φιλοξενηθεί στο site και στα Social Media του Συλλόγου. Οι μεγαλύτερες ομάδες από κάθε κατηγορία θα βραβευτούν στην ειδική Τελετή λήξης του φετινού Sail For Pink.
Ελπίζουμε να σας έχουμε φέτος μαζί μας!
«Γίνε κομμάτι της Ελπίδας» και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Κυριακή 17/10

Επικοινωνία

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε όλα τα Νέα του Συλλόγου μας!