• info@skoindaf.gr / skoindaf@gmail.com
  • Στύγος 28, Περιστέρι
 Συνάντηση δικτύωσης με την Ένωση Ελλήνων Ρομά Διαμεσολαβητών & συνεργατών

Συνάντηση δικτύωσης με την Ένωση Ελλήνων Ρομά Διαμεσολαβητών & συνεργατών

Την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση δικτύωσης αντιπροσωπείας μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΚΟΙΝΔΑΦ, και πιο συγκεκριμένα του Προέδρου του συλλόγου κ. Κνη Δημήτριου, της Αντιπροέδρου κα. Χαμπίπη Κωνσταντίνας και αντιπροσωπείας μελών του συλλόγου από το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Αλεξάνδρειας, με την αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Ρομά Διαμεσολαβητών & συνεργατών και συγκεκριμένα του Προέδρου κ. Παϊτέρη Κωνσταντίνου και των διαμεσολαβητριών στα Κέντρα Κοινότητας Χαλανδρίου κα. Ελένη Δεσιώτου και Αγίας Βαρβάρας κα. Στέλλα Σταύρου.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μέσω skype, συζητηθήκαν ζητήματα που στο επάγγελμα του διαμεσολαβητή στα Kέντρα Kοινότητας, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα Παραρτήματα Ρομά, για την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών και για γεωγραφική διεύρυνση των παραρτημάτων με στόχο τη διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των στελεχών αλλά και την κοινωνική ένταξη και ευημερίατων ωφελούμενων Ρομά. Ως προς τα παραπάνω προτάθηκαν από κοινού ενέργειες με την Ένωση Διαμεσολαβητών στους αρμόδιους φορείς.

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας και της διασφάλισης των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων, ο Σύλλογος θα συνεχίζει να διευρύνει τις συνεργασίες του επιδιώκοντας συνεργίες με άλλες ενώσεις και επαγγελματικούς κλάδους.

Επικοινωνία

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε όλα τα Νέα του Συλλόγου μας!