• info@skoindaf.gr / skoindaf@gmail.com
  • Στύγος 28, Περιστέρι
 Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Σάμου: Η τοπική κοινωνία στηρίζει το κοινωνικό έργο της δομής.

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Σάμου: Η τοπική κοινωνία στηρίζει το κοινωνικό έργο της δομής.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο υποστηρίζεται από την κοινωνία, άρα από όλους µας. Στηρίζει τους άπορους και τους κοινωνικά αποκλεισµένους, δηλαδή όσους αντιµετωπίζουν σοβαρά οικονοµικά προβλήµατα ή προβλήµατα υγείας, άνεργους, µετανάστες κ.ά. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες η τοπική κοινωνία στηρίζει έμπρακτα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του νησιού.

Το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σάμου ευχαριστέι θερμά:

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Σάμου, τον Διευθυντή, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές καθώς και τους γονείς τους, για τη δημιουργία και προσφορά χειροποίητων Πασχαλινών Λαμπάδων, παραδοσιακών εδεσμάτων καθώς και Πασχαλινών σοκολατένιων αυγών για τους ωφελούμενους μας.

Το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Σάμου, τη διεύθυνση, τους καθηγητές, τους μαθητές καθώς και τους γονείς τους, για τη συλλογή και προσφορά διαφόρων προϊόντων πρώτης ανάγκης.

Το σύλλογο #VESPACLUBSAMOS και τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Παναγιώτη Κρόκο καθώς και όλα τα μέλη, για την προσφορά Πασχαλινών Τσουρεκιών σε μεγάλο αριθμό ωφελούμενων οικογενειών.

Τον Ροταριανό Όμιλο Σάμου #Rotaryclubsamos και τους εκπροσώπους του κ. Νικόλαο Βακάκη (πρόεδρος), τον κ.Δημήτριο Κυριαζή (τέως πρόεδρος) και τον κ.Ευγένιο Χαρδαβέλλα (ιδρυτικός πρόεδρος) για την προσφορά μεγάλης ποσότητας κοτόπουλων, για την προσφορά μεγάλης ποσότητας φιαλών των εκλεκτών οίνων του κ.Νικόλαου Βακάκη #VakakisDomaine #VakakisWines, καθώς και για την προσφορά ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Επικοινωνία

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε όλα τα Νέα του Συλλόγου μας!