• info@skoindaf.gr / skoindaf@gmail.com
  • Στύγος 28, Περιστέρι
 Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων: Δράση ευαισθητοποίησης μαθητών ΚΔΑΠ για το περιβάλλον.

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων: Δράση ευαισθητοποίησης μαθητών ΚΔΑΠ για το περιβάλλον.

Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων, η Κοινωνική Λειτουργός Μπακαρού Παρασκευή και η Ψυχολόγος Τσέντζου Ιωάννα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης – ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ., σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Τοπικό Τμήμα Φαρσάλων, κατά τον μήνα Ιούλιο πραγματοποίησαν δράση ευαισθητοποίησης σε περιβαλλοντικά θέματα προς τους μαθητές των ΚΔΑΠ.
Μέσα από το παιχνίδι, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν τι είναι το περιβάλλον, να το παρατηρήσουν και να αντιληφθούν πως ο άνθρωπος δρα σε αυτό . Στο τέλος, μαζί με τα παιδιά καταφέραμε να βρούμε τρόπους ώστε να το προστατέψουμε, εστιάζοντας στην ανακύκλωση.
Στόχο της δράσης αποτέλεσε η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος. Στο τελευταίο μέρος της βιωματικής δράσης «Μαθαίνω να προστατεύω το περιβάλλον» δημιουργήσαμε όλοι μαζί τον «Κάδο της Ανακύκλωσης» που θα βρίσκεται στον χώρο των ΚΔΑΠ και θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα παιδιά.

Στη δράση του Κέντρου Κοινότητας και του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συμμετείχαν και συνεργάστηκαν :
• ΚΔΑΠ 1 Φαρσάλων : 23 Ιουλίου 2021
• ΚΔΑΠ 2 Βασιλί : 15 Ιουλίου 2021
• ΚΔΑΠ 3 Σταυρού : 14 Ιουλίου 2021
• ΚΔΑΠ 4 Ρευματιάς : 22 Ιουλίου 2021
Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας ευχαριστούν το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού για τη συνεργασία όσον αφορά στη διεκπεραίωση της δράσης και τα ΚΔΑΠ του Δήμου για την ενεργή συμμετοχή τους.

Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας:
-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα, Τηλ. 2491350161, e-mail: k.koinotitas@dimosfarsalon.gr
-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, Τηλ. 2491025805, e-mail: kkoinothtas_roma@dimosfarsalon.gr

Επικοινωνία

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε όλα τα Νέα του Συλλόγου μας!