• info@skoindaf.gr / skoindaf@gmail.com
  • Στύγος 28, Περιστέρι
 Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος:  Εκδήλωση βράβευσης των μαθητών δημοτικού από τον καταυλισμό Κιάφα στο Δήμο Σπάτων -Αρτέμιδος.

Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος: Εκδήλωση βράβευσης των μαθητών δημοτικού από τον καταυλισμό Κιάφα στο Δήμο Σπάτων -Αρτέμιδος.

Εκδήλωση βράβευσης των μαθητών δημοτικού από τον καταυλισμό Κιάφα στο Δήμο Σπάτων -Αρτέμιδος που διοργάνωσε το Κέντρο κοινότητας με Παράρτημα Ρόμα του Δήμου Σπάτων -Αρτέμιδος.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από όλα τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας, έχει ως αποτέλεσμα την ένταξη και εκπαίδευση σημαντικού αριθμού των παιδιών ΡΟΜΑ της περιοχής. Σε συνεργασία με την κοινότητα και τον σύλλογο Ελλήνων Ρομά Σπάτων «Ο Κιάφας», πραγματοποιούνται συνεχείς υποστηρικτικές παρεμβάσεις στην κοινότητα, με σκοπό την ενίσχυση της πρόσβασης και την μείωση της εγκατάλειψης της εκπαίδευσης από παιδιά και εφήβους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Σταμάτης Γιώργος, ο Καθηγητής ΕΚΠΑ , πρόγραμμα εκπαίδευσης παιδιών Ρομά, κ. Παρθένης Χρήστος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Διαμεσολαβητών Ρόμα και συνεργατών τους κ. Παιτέρης Kωνσταντίνος, καθώς και ο κ. Μαρτζελος Χρήστος διαμεσολαβητής του κέντρου κοινότητας Σπάτων -Αρτέμιδος και διοικητικό μέλος της Ένωσης .

Η προσπάθεια για την μείωση της σχολικής διαρροής συνεχίζεται και συγχαίρουμε όλους τους συντελεστές της όμορφης αυτής εκδήλωσης και ευχόμαστε από καρδιάς και του χρόνου να έχουμε περισσότερες βραβεύσεις και πρόοδο στην ζωή των μικρών μαθητών.

Επικοινωνία

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε όλα τα Νέα του Συλλόγου μας!