• info@skoindaf.gr / skoindaf@gmail.com
  • Στύγος 28, Περιστέρι
 Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας

Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας

Σήμερα 30 Δεκεμβρίου 2020, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων στις Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας και αντιπροσωπείας μελών του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Σταμάτη Γεώργιο.

Συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν στον εμβολιασμό φιλοξενουμένων και εργαζομένων στις Δομές Αστεγίας, τεχνικά ζητήματα που αφορούν στην ενοποίηση της καταγραφής των ωφελούμενων που εξυπηρετούνται από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών μέσω ειδικής πλατφόρμας καθώς και προτάσεις μας για τα Κέντρα Κοινότητας.

Μεταφέραμε τον “αγώνα” που δίνεται καθημερνά από τους συναδέλφους σε όλες τις δομές και την σημαντική υποστήριξη που παρέχεται στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Το Δ.Σ του Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ εύχεται από καρδιάς σε όλους Καλή χρονιά και ο Καινούριος Χρόνος να σημάνει για τον κάθε έναν ξεχωριστά προσωπική ευτυχία, οικογενειακή γαλήνη, υγεία και χαρά.Η προσμονή της έλευσής του νέου έτους να συνοδεύεται από ελπίδα και χαρά για καλύτερες μέρες.

Συνεχίζουμε δυναμικά τις προσπάθειες μας με κύριο μέλημά μας τη διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων μας.

Επικοινωνία

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε όλα τα Νέα του Συλλόγου μας!